IMPRESSZUM

Cégnév: Elevenpark Kft.    
Székhely: 2085 Pilisvörösvár, Szent Erzsébet u. 45.
Cégjegyzékszám: 13-09-130348
Cégjegyzéket vezető bíróság: Pest Megyei Bíróság mint Cégbíróság
Adószám: 14848285213
E-mail elérhetőség: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Tel.: 06-1-444-5040 (nyitvatartási időben)
Elevenpark Új Buda Center: Budapest 1117 Hengermalom u. 19-21. II.em.
Elevenpark Reno Udvar: Budapest 1138 Reno Udvar, Váci út 168. O. ép

Bár az oldalak tartalma gondosan lett összeállítva, az oldal szerkesztője nem vállal felelősséget az információk teljességéért és aktualitásáért. Az KidsKlub szerkesztői megtartják maguknak az oldalak egészének vagy részének előzetes bejelentés nélküli változtatásának, kiegészítésének és törlésének jogát. Tévedések, ár- és kedvezményváltozások joga fenntartva.
Gondos tartalmi átvizsgálás ellenére a KidsKlub nem vállal felelősséget külső linkek tartalmáért. A csatolt linkek tartalmáért kizárólag az oldalak üzemeltetője a felelős.

A KidsKlub szó és embléma bejegyzett védjegy! - Az oldal teljes tartalmát szerzői jog védi. A site sem részben, sem egészben nem használható fel, vagy reprodukálható bármilyen formában a tulajdonos engedélye nélkül. Minden jog fenntartva. (C) Copyright 2011